Thursday, 11 June 2015

Home » Rindu Dunia Blogging

Rindu Dunia Blogging

Assalamualaikum

Fuhhhhhhhhh 10 bulan i tinggalkan dunia blogging... rindu u olls semua... rindu dunia blogging... apa khabar u olls.. ingat lagi pada pemilik laman usang Nur Love Kasih blog?? Huhu... tak ingat tak apa... sape lah i olls kan.... okey actually td saje2 jenguk blog usang terbiar sepi habuk sana sini ni hihiii. Rasa nak tukar semua... nak tukar gak header tu, ada apa2 suggestion... pls pls plssss hihiiii

Actually lama tak hapdate belog kerana kekangan masa yg amat mencemburui.. dengan anak2 lagi yg semakin membesar.. dengan biz online i olls lagi... dengan keje2 kat umah ni haaa lagi fuhhhh tak menang tangan i olls

Apapun, i will cuba utk hapdate lagi... nak hapdate barangan jualan boleh.. hihi nt jd blog shop dah blog i olls ni pulak...

Ok, ok.. setakat ini dulu buat kali ini.. pada anonymous, selamat membaca!!!

Waasalam

1 comment:

  1. boleh tahan lama, 10 bulan.. wow.. selamat kembali..

    ReplyDelete